'12 nov

26

06:00
0
Szellemidézés reggelihez: kormányzati országjárások

írta: Lutius Lemmingus

“Szánalmas, hogy a kormány valódi intézkedések helyett miniszteri roadshow, politikai reklámakció segítségével próbálja kezelni a válságot. Azt a válságot, amit saját maga és a világgazdaság együttesen okozott... Celebek módjára utaztatják a minisztereket, és látszatintézkedésekkel terelik el a figyelmet a valós problémákról. Az országjáró körúttal ezért a kormány saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, hiszen ebből is látszik, más ötlete nincs a válság kezelésére. A miniszterek látogatása után minden esetben megszorítás következik.”

 Mágel Ágost, Fidesz.hu, 2009. március 20.

“A Fidesz elnökségének döntése alapján 175 települést érintő országjárás kezdődött november elején. A december 20-ig tartó rendezvényeken parlamenti képviselők, a párt elnökségének tagjai, kormánytagok, illetve államtitkárok vesznek részt – tájékoztatott Kósa Lajos keddi sajtótájékoztatóján... A Fidesz ügyvezető alelnöke emlékeztetett, immár hagyomány, hogy ősszel a párt országjárásra indul.”

 Fidesz.hu, 2012. november 20.

orszagjaras_ok.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

RSS

táblácska

"Ez a kis magyar világ itt háborog: fekete, csúnya felhők kavarodnak rája. Aki nem csupán arra termett, hogy egy számmal növelje a születési és halálstatisztikát: most nem alkudhat. Harcol, ahogy tud. Kezeli a viharágyút a butaság, sötétség ránk tornyosodó felhői ellen." - Ady Endre

FB

propeller+blogroll (fck bloghu)

Kapcsolat

Kapcsolat

Amennyiben bármilyen építő/romboló megjegyzésed, ötleted, információd volna, nyugodtan írj a szabotázs e-mail címére.

süti beállítások módosítása